Vampire Facelift – Simpozijum & Hand on Workshop, Dr Charles Runels

Vampire Facelift – Simpozijum & Hand on Workshop, Dr Charles Runels

Datum održavanja: 25. januar 2017.
Mesto održavanja: Crowne Plazza, Beograd

 

 

Dr Charles Runles je internista i kozmetički dermatolog, začetnik tretmana Vampire facelift. Predsednik je udruženja American Cosmetic Cellular Medicine Association. Bavi se primenom autolognih terapija u estetskoj medicini. Tretman koji primenjuje Dr Runles pod nazivom Vampire facelift podrazumeva upotrebu autolognog PRP- a adekvatnih performansi, a zatim koristeći specijalne tehnike sa mikro – iglama vraća plazmu bogatu trombocitima u kožu lica. Vraćanje sopstvene krvi tj. sopstvenih faktora rasta u lice stimuliše ćelije kože što dovodi do podmađivanja kože i njenog mladalačkog izgleda.

Kroz aktualna i interesantna predavanja i radne Hands on module koji će biti prezentovani od strane vodećih domaćih stručnjaka, učesnicima će biti omogućeno usvajanje novih znanja u ovoj grani estetske medicine.

Svi učesnici workshop-a će dobiti sertifikat od American Cosmetic Cellular Medicine Association što im omogućava da primenjuju Vampire facelift u svojim ordinacijama i da koriste naziv Vampire face lift u svom radu.

Uz sertifikat se dobija besplatna članarina od strane American Cosmetic Cellular Medicine Association u trajanju od tri meseca.

 

Prilozi:

 

 Registracioni formular 87.80 Kb
 Program Simpozijuma 441.80 Kb

About US
We provide expert in organization Conference & Events in a field of Biomedical Science and Industry...
Contact

Aria Conference & Events doo
Karadjordjev trg 34, Beograd-Zemun, Serbia
Activity Code: 8230
Type of activity: Meetings and fairs organizing activities
Identification number: 21254436
VAT: 109851552
www.aria.co.rs
Phone: 011 2600 978
E mail: office@aria.co.rs